Клиника за оториноларингологију
 
Клиника за оториноларингологију ВМА бави се дијагнoстиком, хируршким и конзервативним лечењем свих патолошких стања везаних за област ува, носа и грла. Подељена је на четири организационе јединице: Одељење за отологију, Одељење за ринологију, Одељење за ларингологију и Функционалну дијагностику. Захваљујући модерној опремљености и високој стручној оспособљености у Клиници за ОРЛ ВМА је могуће обавити најсавременије дијагностичке и хируршке процедуре из области оториноларингологије.
Клиника располаже са 43 болесничке постеље од којих је 38 намењено одраслим пацијентима, а пет дечијем узрасту. У оквиру Функцијске дијагностике се изводе савремене дијагностичке процедуре из области аудиологије, вестибулологије, ринологије и ларингологије. У саставу Функцијске дијагностике налазе се две амбуланте и једна операциона сала за ларинголошку ендоскопску хирургију, укључујући и ласер хирургију (располажемо модерним угљендиоксидним ласером). У оквиру Операционог блока су две модерно опремљене ОРЛ операционе сале, а у Специјалистичкој поликлиници ВМА се налази Кабинет за оториноларингологију са две амбуланте.
У Клиници за оториноларингологију ВМА, осим комплетног ОРЛ прегледа могуће је обавити бројне дијагностичке и хируршке процедуре.
 
За војне осигуранике и цивилна лица са упутом, Кабинет за оториноларингологију је отворен сваког радног дана од 07.30 до 15.00 часова. За цивилна лица која преглед обављају на сопствени захтев и сама сносе трошкове лечења, кабинет ради од понедељка до четвртка од 15.30 до 19.30 часова.
 
Контакт
Централа ВМА: 011 266 11 22, 266 27 55
Начелник Клинике: пуковник проф. др сц. мед. Миланко Милојевић
Број кабинета начелника Клинике: 011 367 28 14
Администратор Клинике: 011 360 87 87

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас