Група клиника интерне медицине
Начелник Групе клиника интерне медицине: пуковник проф. др Ненад Перишић

Клиника за физикалну медицину и рехабилитацију

Kлинику за физикалну медицину и рехабилитацију чине три високоспецијализована и модерно опремљена одељења: стационарно, поликлиничко и међуклиничко, којa пружају опоравак у ортопедској, неуролошкој и реуматолошкој проблематици помоћу разноврсних метода.

Клиника за кожне и полне болести

У Клиници за кожне и полне болести ВМА спроводе се дијагностика и лечење обољења коже и аднекса коже, као и лечење болести које се преносе полним контактом.

Клиника за пулмологију

У Клиници за пулмологију сe примењују бројни најсавременији дијагностички и терапијски поступци у лечењу плућних болести.

Клиника за инфективне и тропске болести

Клиника за инфективне и тропске болести ВМА надлежна је за лечење оболелих од акутних и хронично инфективних болести

Клиника за гастроентерологију и хепатологију

У Клиници за гастроентерологију и хепатологију примењују се најсавременији поступци превенције, дијагностике и лечења из области поремећаја дигестивног тракта.

Клиника за ендокринологију

Стручно особље Клинике за ендокринологију се бави дијагностиковањем и лечењем свих ендокриних метаболичких поремећаја и болести

Клиника за хематологију

Клиника за хематологију је врхунска санитетска установа Војске Србије у којој се дијагностикују и лече различите болести крви и крвотворних органа.

Клиника за ургентну интерну медицину

Клиника за ургентну интерну медицину бави се дијагностиком и лечењем витално угрожених болесника са интернистичким обољењима, тј. болесника код којих хируршка интервенција није примарни вид лечења.

Клиника за нефрологију

Клиника за нефрологију пружа савремене дијагностичке и терапијске подухвате у збрињавању и лечењу бубрежних болесника.

Клиника за реуматологију

Клиника има дугу традицију у испитивању и лечењу болесника са запаљенским реуматичним болестима

Клиника за кардиологију

Клиника за кардиологију је одговорна за збрињавање болесника са акутним кардиолошким обољењима, као што су стања акутног коронарног синдрома, малигни поремећаји ритма и акутне срчане слабости.

Верзија за штампу

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас