Delegacija_Rusije.jpg

18.04.2013 | Veliki potencijal za saradnju sa Rusijom

Tročlana delegacija Vojnog zdravstva Ministarstva odbrane Ruske Federacije i Vojnomedicinske akademije Sankt Petersburg, predvođena pukovnikom prof. dr Aleksandrom Nikolajevičem Grebenjukom posetila je Vojnomedicinsku akademiju.

ESPEN_VMA.jpg

17.04.2013 | O kliničkoj ishrani u Solunu

Lekari iz Klinike za opštu hirurgiju Vojnomedicinske akdemije učestvovali su u radu 9. škole Kliničke nutricije Evropskog udruženja za kliničku ishranu - ESPEN, 1. kongresa Kliničke ishrane Grčke, kao i 5. internacionalne konferencije u okviru evropskog projekta „Borba protiv gladi“ (Fight against malnutrition) u periodu od 12. do 14. aprila 2013.godine u Solunu, Grčka.

Delegacija_vojnog_zdravstva_u_Spaniji.jpg

15.04.2013 | Delegacija vojnog zdravstva u Španiji

Načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general prof. dr Zoran Popović boravio je u radnoj poseti Generalnoj zdrastvenoj inspekciji odbrane Ministarstva odbrane Kraljevine Španije, tokom koje je obišao Centralnu vojnu bolnicu i poljsku vojnu bolnicu Kopnene vojske Oružanih snaga Španije.

Fizikalna april 2013.jpg

12.04.2013 | Edukacija rehabilitacionog tima

Kurs pod nazivom "Sigurnost u rehabilitacionoj praksi i rizici bolničke nege" u organizaciji Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Vojnomedicinske akademije i Društva medicinskih sestara - tehničara u rehabilitaciji i reumatologiji Srbije održan je na VMA.

neurohirurgija april 2013.jpg

12.04.2013 | Postoperativne neurohirurške komplikacije

Sastanak Neurohirurške sekcije Srpskog lekarskog društva u organizaciji Klinike za neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije održan je na VMA.

Plasticna april 2013.jpg

08.04.2013 | Savremeno lečenje karcinoma dojke

Simpozijum o savremenim principima lečenja karcinoma dojke u organizaciji Klinike za plastičnu hirurgiju i opekotine VMA održan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

zuo norveska.jpg

04.04.2013 | Sa Norveškom o daljoj saradnji

Zajednički upravni odbor za vojnomedicinsku saradnju Republike Srbije i Kraljevine Norveške održao je redovne godišnje konsultacije na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

ORL.jpg

01.04.2013 | Glomus tumori glave i vrata

Stručni skup otorinolaringološke sekcije Srpskog lekarskog društva u organizaciji Klinike za otorinolaringologiju VMA pod nazivom "Glomus tumori glave i vrata" održan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Libija mart 2013.jpg

29.03.2013 | Vojnomedicinska saradnja sa Libijom

Načelnik Vojnomedicinske akademije brigadni general prof. dr Marijan Novaković primio je zamenika ministra odbrane Libije Kalida Mohameda Alšarefa (Khalid Mohamed Alsharef) danas, 29. marta 2013. godine na Vojnomedicinskoj akademiji.

ICMM_vma.jpg

29.03.2013 | Načelnik VMA učestvovao na sastanku MKVM

Načelnik Vojnomedicinske akademije brigadni general prof. dr Marijan Novaković učestvovao je na sastanku Međunarodnog komiteta vojne medicine/MKVM (International Committee for Military Medicine/ICMM)

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas