Veliko_interesovanje_za_stručne_posete_studenata_iz_Evrope_VMA.jpg

08.05.2015 | Велико интересовање за стручне посете студената из Европе ВМА

Студенти високо струковних школа за медицинске сестре из Велике Британије боравили су у посети Војномедицинској академији од 5. до 8. маја 2015. године.

Obeležen Svetski dan borbe protiv astme.jpg

07.05.2015 | Обележен Светски дан борбе против астме

Поводом Светског дана борбе против астме, Клиника за пулмологију Војномедицинске академије организовала је консултативне разговоре за заинтересоване грађане у холу Специјалистичке поликлинике Војномедицинске академије.

Primopredaja donacije Hemofarma Vojnomedicinskoj  akademiji.jpg

07.05.2015 | Примопредаја донације Хемофарма Војномедицинској  академији

Примопредаја најмодернијег видео ларингоскопа Клиници за анестезију и интензивну терапију ВМА, који је донација Хемофарм фондације, обављена је данас на Војномедицинској академији

nacelnik_Generalstaba_Armije_Republike_Makedonije_na_VMA.jpg

06.05.2015 | Начелник Генералштаба Армије Републике Македоније на ВМА

Делегација Генералштаба Армије Републике Македоније на челу са начелником генерал-потпуковником Горанчом Котеским, која борави у посети Министарству одбране и Генералштабу Војске Србије, посетила је данас Војномедицинску академију.

503.jpg

05.05.2015 | Примопредаја донације Хемофарма Војномедицинској академији

Примопредаја најмодернијег видео ларингоскопа Клиници за анестезију и интензивну терапију ВМА, који је донација Хемофарм фондације, биће обављена у четвртак, 7. маја 2015. године са почетком у 11.00 часова на ВМА.

503.jpg

05.05.2015 | Најава курса о еболи

Континуирана медицинска едукација под називом “Епидемија еболе - регионални проблем који је прерастао у глобалну претњу“ у организацији Института за епидемиологију Сектора за превентивну медицину Војномедицинске академије

O zigomatičnim implantatima.jpg

04.05.2015 | О зигоматичним имплантатима

Предавање професорке др Шантал Малевез (Chantal Malevez) специјалисте максилофацијалне хирургије и почасног професора Медицинског факултета Универзитета у Бриселу о зигоматичним имплантатима одржано је на Војномедицинској академији.

Dekan Mf VMA.JPG

30.04.2015 | Нови декан Медицинског факултета ВМА

Примопредаја дужности декана Медицинског факултета Војномедицинске академије Универзитета одбране у Београду обављена је данас на Војномедицинској академији.

503.jpg

29.04.2015 | Вести са урологије

Уградња вештачког сфинктера пацијенту са неконтролисаним мокрењем (Incontinentio urinae) које је настало као последица прелома карлице успешно је обављена на Војномедицинској академији.

Saradnja sa Azerbejdžanom.jpg

29.04.2015 | Сарадња са Азербејџаном

Представник војног здравства Оружаних снага Азербејџана мајор др Рамил Ахмадов, који борави у посети Управи за војно здравство Министарства одбране Републике Србије, посетио је Војномедицинску академију.

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас