Bogosluzbeni prostor u VMA.jpg

U VMA otvoren bogoslužbeni prostor za vernike islamske veroispovesti

29.03.2019

Otvaranju bogoslužbenog prostora za pripadnike islamske veroispovesti u Vojnomedicinskoj akademiji prisustvovali su državni sekretar Aleksandar Živković, načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general dr Uglješa Jovičić, reisul-ulema Islamske zajednice Srbije Sead Nasufović, načelnik VMA pukovnik dr Miroslav Vukosavljević sa članovima kolegijuma, kao i predstavnici diplomatskog kora, crkava i verskih zajednica.

Detaljnije

Festival zdravlja 3.jpg

Učešće VMA na Festivalu zdravlja

29.03.2019

Vojnomedicinska akademija jedan je od učesnika prolećnog Festivala zdravlja, koji je od srede, 27. marta do četvrtka, 28. marta 2019. godine održan u Domu Vojske Srbije u Beogradu.

Detaljnije

UK 032019.jpg

Saradnja sa Ujedinjenim Kraljevstvom u oblasti vojne medicine

26.03.2019

Načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general dr sci. med. Uglješa Jovičić i potpukovnik dr Ivan Leković iz Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije posetili su Trening centar Ujedinjenih nacija u Njubridžu u Republici Irskoj.

Detaljnije

Medicinsko planiranje.jpg

Međunarodna saradnja u oblasti medicinskog planiranja

25.03.2019

Pripadnici vojnog zdravstva potpukovnik dr Dimitrije Tasić iz Instituta za mikrobiologiju Vojnomedicinske akademije i kapetan Alen Ilić iz Centra sanitetske službe Uprave za vojno zdravstvo boravili su u službenoj poseti Drugoj medicinskoj brigadi Oružanih snaga Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske u Jorku.

Detaljnije

503.jpg

Obaveštenje

20.03.2019

Posete pacijentima na stacionarnom lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji, na osnovu procene epidemiološke situacije u Republici Srbiji, ponovo su dozvoljene u redovnim terminima.

Detaljnije

art brut.jpg

Četiri godine Art Brut studija VMA

11.03.2019

Predstavljanje slika i crteža pacijenata Dnevne bolnice Klinike za psihijatriju Vojnomedicinske akademije nastalih u okviru Art Brut studija VMA, a čime je obeležena i četvrta godina rada ovog svojevrsnog likovnog ateljea, održana je u galeriji amfiteatra u VMA.

Detaljnije

Obelezen Dan VMA 2019.JPG

Obeležen Dan Vojnomedicinske akademije

01.03.2019

Svečanost povodom Dana Vojnomedicinske akademije i 175 godina rada te vojnozdravstvene, obrazovne i naučnoistraživačke ustanove održana je večeras u Velikoj ratnoj sali starog Generalštaba u Beogradu.

Detaljnije

pregledi_dan_vma_2019.JPG

Besplatni pregledi građana povodom Dana VMA

01.03.2019

Vojnomedicinska akademija organizovala je akciju besplatnih specijalističkih pregleda povodom obeležavanja 175 godina rada ustanove.

Detaljnije

mo.jpg

Čestitka ministra odbrane povodom 2. marta - Dana VMA

01.03.2019

Svim pripadnicima Vojnomedicinske akademije upućujem srdačne čestitke povodom 2. marta – Dana ustanove.

Detaljnije

vs.jpg

Čestitka načelnika Generalštaba povodom 2. marta - Dana VMA

01.03.2019

U ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, svim pripadnicima Vojnomedicinske akademije čestitam 2. mart – Dan ustanove.

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas