Kvantna 2016-1.jpg

19.09.2016 | Seminar o biorezonantnoj medicini održan na VMA

Dvodnevni seminar o dijagnostici i terapiji u oblasti biorezonantne medicine u organizaciji Trening centra sanitetske službe Vojnomedicinske akademije i Udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine - Quanttes održan je na VMA.

Kongres reumatologa 2016.jpg

19.09.2016 | Aktivno učešće pripadnika VMA na kongresu reumatologa

Stručni tim Klinike za reumatologiju Vojnomedicinske akademije aktivno je učestvovao u radu kongresa Udruženja reumatologa Srbije i Udruženja obolelih od reumatskih bolesti održanom od 14. do 17. septembra 2016. godine na Kopaoniku.

Oftalmohirurgija.jpg

16.09.2016 | Šesti međunarodni simpozijum iz oftalmohirurgije na VMA

Tradicionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem "Savremeni trendovi u oftalmohirurgiji" danas je održan na Vojnomedicinskoj akademiji.

ZMA.jpg

16.09.2016 | Analiza zajedničkog medicinskog angažovanja pripadnika MO i VS i Nacionalne garde Ohaja

Na Vojnomedicinskog akademiji danas je održana analiza na kojoj su iznete ocene i utisci o zajedničkom medicinskom angažovanju pripadnika Ministarstva odbrane, Vojske Srbije i Nacionalne garde Ohaja na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga.

503.jpg

14.09.2016 | VI međunarodni simpozijum oftalmohirurgije na VMA

Tradicionalni simpozijum sa međunarodnim učešćem "Savremeni trendovi u oftalmohirurgiji" u organizaciji Klinike za očne bolesti VMA, Udruženja za kataraktu i refraktivnu hirurgiju Srbije i Vitreoretinalnog udruženja Srbije biće održan 16. septembra 2016. godine na Vojnomedicinskoj akademiji.

503.jpg

12.09.2016 | Predavanja o biorezonantnoj medicini na VMA

Seminar o kvantnoj medicini u organizaciji Udruženja za promociju i razvoj kvantne medicine Quanttes i Trening centra sanitetske službe Vojnomedicinske akademije, biće održan 16. i 17. septembra 2016. godine u sali Nastavno-naučnog veća VMA.

Nacelnik_Generalstaba_Angole1.JPG

12.09.2016 | Načelnik Generalštaba Angole posetio VMA

U okviru zvanične posete delegacije Republike Angole, načelnik Generalštaba Oružanih snaga Republike Angole general Žerald Sašipengo Nunda sa delegacijom posetio je Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

MMucibabic.jpg

12.09.2016 | Predavanje o uzročniku nastanka Parkinsonove bolesti

Predavanje Marije Mučibabić, doktoranda Instituta za fiziku Univerziteta u Lajdenu, Holandija o agregaciji proteina u ranoj fazi nastanka Parkinsonove bolesti u organizaciji Klinike za neurologiju VMA, održano je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Promovisani najmlađi oficiri Vojske Srbije.jpg

10.09.2016 | Promovisani najmlađi oficiri Vojske Srbije

Najmlađi potporučnici Vojske Srbije promovisani su danas na svečanoj ceremoniji ispred Doma Narodne skupštine. Prve oficirske činove ponelo je 158 kadeta i kadetkinja 137. klase Vojne akademije i njih 29 iz 2. klase Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije.

2.klasa MF.JPG

09.09.2016 | Svečanost povodom dodele diploma Drugoj klasi Medicinskog fakulteta VMA

Na Vojnomedicinskoj akademiji danas su dodeljene diplome integrisanih studija medicine Drugoj klasi Medicinskog fakulteta VMA Univerziteta odbrane u Beogradu.

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas