518.jpg

Radnici železnice donirali krv VMA

25.01.2012

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi radnika železnice u saradnji sa Institutom za transfuziologiju VMA organizovalo je akciju prikupljanja krvi 24. januara 2012. godine u Svečanom salonu Železničke stanice Beograd. Tom prilikom je prikupljeno 60 jedinica krvi od radnika železnice.

Detaljnije

12.jpg

Nastavlja se akcija VMA i McDonald`s za prikupljanje krvi

24.10.2011

Institut za transfuziologiju Vojnomedicinske akademije i kompanija McDonald`s nastavljaju akciju afirmacije dobrovoljnog davalaštva krvi kako bi se obezbedile dovoljne količine krvi neophodne za svakodnevno funkcionisanje zdravstvenih institucija u Srbiji.

Detaljnije

50.jpg

Saradnja VMA sa civilnim zdravstvenim institucijama – Akcija dobrovoljnog davanja krvi

06.05.2011

Vojnomedicinska akademija nastavlja, u saradnji sa civilnim zdravstvenim institucijama, sa akcijom prikupljanja krvi u cilju njene afirmacije u Srbiji i prikupljanja što većih količina ove dragocene tečnosti.

Detaljnije

332.jpg

Rudari iz Ugljevika dali krv na VMA

16.04.2009

U okviru uspešne saradnje Instituta za transfuziologiju VMA sa Savezom dobrovoqnih davalaca krvi Republike Srpske, 48 rudara rudnika uglja iz Ugljevika dobrovoljno je dalo krv na VMA.

Detaljnije

420.jpg

Beograd: akcija dobrovoljnog davanja krvi

08.10.2008

U cilju afirmacije dobrovoljnog davalaštva krvi u Srbiji i prikupljanja što većih količina ove dragocene tečnosti, Institut za transfuziologiju VMA i restoran Mekdonalds pokrenuli su početkom oktobra meseca akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Detaljnije

443.jpg

Stanovnici Elemira za pacijente VMA: akcija dobrovoljnog davanja krvi

21.08.2008

Na inicijativu meštana Elemira mobilna ekipa Instituta za transfuziologiju VMA boravila je u ovom vojvođanskom mestu i u saradnji sa Savezom dobrovoljnih davalaca krvi Republike Srbije, sprovela akciju u kojoj je prikupljeno 39,52 litara krvi od ukupno 76 davalaca.

Detaljnije

449.jpg

Radnici NIS-Naftagasa dali krv na VMA

09.08.2008

Članovi udruženja dobrovoljnih davalaca krvi NIS-Naftagasa iz Novog Sada i Instituta za transfuziologiju VMA tokom vikenda organizovali su akciju prikupljanja krvi u kojoj je učestvovalo 30 radnika ovog preduzeća.

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas