General Dikovic primio delegaciju snsl.jpg

28.07.2017 | Генерал Диковић примио делегацију санитетске службе

Поводом 30. јула - Дана санитетске службе начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, са члановима Колегијума, примио је данас делегацију те службе.

Prijemni ispit za medicinske sestre na VMA-1.jpg

25.07.2017 | Први пријемни испит за основне струковне студије за медицинске сестре на ВМА

Прва генерација кандидата за упис на основне струковне студије - програм Струковна медицинска сестра за школску 2017/18. годину полагала је пријемни испит на Медицинском факултету ВМА Универзитета одбране у Београду.

Upisana deveta klasa kadeta.jpg

24.07.2017 | Упис девете класe кадета Медицинског факултета ВМА

Девета класa кадета на интегрисаним академским студијама медицине на Медицинском факултету Војномедицинске академије Универзитета одбране у Београду уписана је данас на ВМА.

Stefanovic i Vulin na VMA.jpg

23.07.2017 | Министри Стефановић и Вулин обишли повређене на ВМА

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и министар одбране Александар Вулин обишли су са сарадницима ватрогасце МУП и радника тешко повређеног у недавној незгоди у Лучанима.

Medtronic 072017.jpg

21.07.2017 | О наставку успешне сарадње

Представници компаније Medtronic на челу са господином Вилијамом Колоном посетили су Војномедицинску академију у циљу сагледавања досадашњих резултата и могућности даље сарадње у различитим областима пословања.

Saber Guardian 2017.jpg

18.07.2017 | Висок ниво стручности приказан на вежби "Saber Guardian 17 - MASCAL"

У војној авио бази "Mihail Kogalniceanu" у Румунији, учесници вежбе "Saber Guardian 17 - MASCAL", међу којима се налазе и припадници Управе за војно здравство Министарства одбране, током претходних седам дана били су у прилици да прикажу достигнути ниво оспособљености у пружању медицинске помоћи становништву у кризним ситуацијама.

OS Bundesver.jpg

18.07.2017 | Сарадња са немачким токсиколозима

Двочлана делегација санитетске службе Оружаних снага Бундесвера предвођена потпуковником Тимом Вилијем у посети је Националном центру за контролу тровања (НЦКТ) Војномедицинске академије.

Ministar odbrane obišao povređene radnike iz Centra za socijalni rad.JPG

15.07.2017 | Министар одбране обишао повређене раднике из Центра за социјални рад

Министар одбране Александар Вулин обишао је данас са заступником начелника Војномедицинске академије пуковником проф. др Мирославом Вукосављевићем двоје повређених из Центра за социјални рад општине Раковица, који се налазе на лечењу на Војномедицинској академији.

Ministar Vulin obišao povređene radnike iz Lučana.jpg

15.07.2017 | Министар Вулин обишао повређене раднике из Лучана

Министар одбране Александар Вулин, у пратњи в.д. помоћника министра за материјалне ресурсе Ненада Милорадовића и заступника начелника Војномедицинске академије пуковника проф. др Мирослава Вукосављевића, обишао је данас на Клиници за анестезиологију и интензивну терапију Војномедицинске академије, раднике који су јуче у вечерњим часовима повређени током пожара технолошког отпада у фабрици „Милан Благојевић-наменска“ у Лучанима.

Konf_Ohajo.jpg

10.07.2017 | Припреме за трилатерално медицинско ангажовање

Петочлана делегација Управе за војно здравство Министарства одбране учествовала је на Главној планској конференцији поводом предстојећег заједничког медицинског ангажовања припадника Министарства одбране и Војске Србије, Националне гарде Охаја и Оружаних снага Републике Анголе.

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас