Zamenik_MO_Jermenije.jpg

30.06.2017 | Делегација Републике Јерменије посетила ВМА

Заменик министра одбране Републике Јерменије Давид Пахчанјан и заменик начелника Управе за политику одбране Министарства одбране Републике Јерменије Сергеј Абрамјан посетили су Војномедицинску академију.

MFVMA.jpg

28.06.2017 | Прелиминарне ранг листе пријемног испита на Медицинском факултету ВМА

Прелиминарне ранг листе кандидата који су полагали пријемни испит 28. јуна 2017. године за упис на интегрисане академске студије медицине на Медицинском факултету ВМА:

Kolegijum VMA Partner 2017.jpg

28.06.2017 | Колегијум ВМА на сајму Партнер 2017

Чланови колегијума начелника Војномедицинске академије на челу са заступником начелника ВМА пуковником проф. др Мирославом Вукосављевићем посетили су 8. међународни сајам наоружања и војне опреме Партнер 2017 и обишли штанд Војномедицинске академије.

Art brut salon 2017.jpg

28.06.2017 | Радови пацијената ВМА на Балканском арт брут салону

Ликовни радови пацијената Дневне болнице Клинике за психијатрију Војномедицинске академије учествују на овогодишњем Балканском арт брут салону који се одржава од 23. до 30. јуна 2017. године у Галерији Штаб, Дечијем културном центру Београд и просторијама Клинике за психијатрију ВМА.

Nastavak dobrih rezultata na VMA.jpg

20.06.2017 | Наставак добрих резултата на ВМА

На Војномедицинској академији, у сарадњи са колегама из Института за плућне болести Сремска Каменица, успешно је изведена механичка, катетерска тромбектомија код пацијента старости 56 година.

Razmena znanja u oblasti histologije i embriologije.jpg

19.06.2017 | Размена знања у области хистологије и ембриологије

Припадница Војномедицинске академије доц. др сц. мед. Бисерка Вукомановић Ђурђевић из Института за патологију и судску медицину учествовала је на међународном симпозијуму Новосадски дани хистологије и ембриологије одржаном 17. јуна 2017. године на Медицинском факултету Универзитета у Новом Саду.

Potencijali saradnje sa Japanom.JPG

19.06.2017 | Потенцијали сарадње са Јапаном

Амбасадор Јапана у Београду Ђуићи Такахара (Juichi Takahara) са сарадницима посетио је Војномедицинску академију у циљу успостављања сарадње на пољу истраживања, иновација и примене савремених технологија у медицини.

MFVMA.jpg

16.06.2017 | Конкурси за упис из грађанства на Медицински факултет ВМА

Конкурси за упис прве генерације на трогодишње струковне студије за медицинске сестре, као и на докторске, специјалистичке и интегрисане академске студије медицине из грађанства отворени су на Медицинском факултету ВМА Универзитета одбране у Београду.

Obelezena slava VMA.jpg

09.06.2017 | Обележена слава ВМА

Слава параклиса Светог Луке Архиепископа Симферопољског и Кримског при Војномедицинској академији данас је обележена свечаном литургијом.

Radna grupa Norveska-Srbija.jpg

09.06.2017 | О наставку војномедицинске сарадње са Краљевином Норвешком

Састанак Заједничке радне групе и управног одбора у оквиру војномедицинске сарадње Краљевине Норвешке и Републике Србије одржан је на Војномедицинској академији.

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас