00.jpg

ВМА у акцији пошумљавања Србије

18.11.2011 | Актуелности

У акцији Војномедицинске академије под називом „ЗАСАДИ СВОЈЕ ДРВО“, кадеткиње и кадети Медицинског факултета ВМА засадили су стабла бодљикаве смрче, смрче, кедра, храста и брезе.

Детаљније

01.jpg

Колегијум ВМА донирао крв у обновљеним просторијама Института за трансфузију ВМА

17.11.2011 | Актуелности

Колегијум Војномедицинске академије, на челу са начелником ВМА пуковником проф. др Маријаном Новаковићем добровољно је донирао крв Институту за трансфузију ВМА данас, 17. новембра 2011. године.

Детаљније

02.jpg

Делегација Републике Анголе на ВМА

17.11.2011 | Актуелности, Међународна сарадња

Делегација Министарства одбране Републике Анголе, коју је предводио вицеминистар народне одбране Салвиано де Хесус Секеира «Кианда» (Salviano de Jesus Sequeira "Kianda") посетила је Војномедицинску академију.

Детаљније

03.jpg

Симпозијум клиничке неурофизиологије на ВМА

17.11.2011 | Актуелности

Симпозијум клиничке неурофизиологије међународног карактера, који је под покровитељством Минастарства здравља одржан на Војномедицинској академији, окупио је преко 150 домаћих и иностраних стручњака из више области медицине.

Детаљније

04.jpg

Одлична српско-норвешка сарадња у области војне медицине

16.11.2011 | Актуелности, Међународна сарадња

Заједнички управни одбор и Заједничка радна група за војномедицинску сарадњу Републике Србије и Краљевине Норвешке одржали су редовне годишње консултације на Војномедицинској академији у Београду.

Детаљније

05.jpg

Курс о биобезбедности и биосигурности

16.11.2011 | Актуелности

Курс о биобезбедности и биосигурности: „Leadership Course in Biosecurity/Biosafety Planning and Implementation’, на коме је учествовао пуковник доцент Срђан Лазић са Института за епидемиологију Сектора за превентивну медицину ВМА, одржан је у Сан Антонију (САД) у организацији DIMO (Defense Institute for Medical Operations).

Детаљније

06.jpg

Донација Амбасаде САД у Београду ВМА

10.11.2011 | Актуелности, Међународна сарадња

Начелник Војномедицинске академије пуковникпроф. др Маријан Новаковић и амбасадорка САД Мери Ворлик обавили су данас на Војномедицинској академији званичну примопредају донације Амбасаде САД у Београду ВМА у вредности од 100.000 долара.

Детаљније

07.jpg

Ректор Универзитета одбране у посети ВМА

10.11.2011 | Актуелности

На позив начелника Војномедицинске академије пук. проф. Маријана Новаковића и декана Медицинског факултета ВМА пук. проф. др Миодрага Чолића, ректор Универзитета одбране, генерал-мајор проф. др Миодраг Јевтић је данас учинио званичну посету ВМА.

Детаљније

Обавештење о примопредаји америчке донације ВМА

09.11.2011 | Актуелности, Међународна сарадња

Начелник Војномедицинске академије пуковник Маријан Новаковић и амбасадорка САД Мери Ворлик обавиће званичну примопредају донације Амбасаде САД у Београду

Детаљније

08.jpg

Сарадња са ЕУ за имплементацију у области забране биолошког наоружања

07.11.2011 | Актуелности, Међународна сарадња

Делегација Канцеларије ЕУ из Женевe, коју су чинили др Лорна Милер и г-дин Франк Меусен, посетила је Војномедицинску академију. Циљ посете био је наставак сарадње у области спровођења Конвенције о забрани биолошког оружја.

Детаљније

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас