201.jpg

Nova klasa Škole rezervnih oficira sanitetske i veterinarske službe

08.03.2010 | Aktuelnosti

Povodom početka školovanja 97. klase rezervnih oficira sanitetske službe i 95. klase rezervnih oficira veterinarske službe, održana je već tradicionalna prigodna svečanost kojoj su pored budućih rezervnih oficira, prisustvovali načelnik VMA, šefovi Katedri, nastavnici i komandant Škole rezervnih oficira.

Detaljnije

203.jpg

Delegacije KC Crne Gore i KC Banja Luka u poseti VMA

03.03.2010 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

Delegacije KC Crne Gore i KC Banja Luka posetile su danas VMA u cilju dogovora oko dalje saradnje.

Detaljnije

205.jpg

166 godina tradicije VMA

02.03.2010 | Aktuelnosti

VMA proslavlja danas 166 godina tradicije.

Detaljnije

207.jpg

NOVOSTI: Zbrinuli smo sve pacijente

02.03.2010 | Intervjui

VISOKA škola medicine Vojnomedicinske akademije postaće sastavni deo Univerziteta odbrane koji će biti osnovan do kraja meseca. Svi raniji pokušaji da se integrišemo u akademsku zajednicu Srbije nisu dali rezultate i učinili smo, uz pomoć Ministarstva odbrane, ono što smo morali.

Detaljnije

206.jpg

ODBRANA: Tradicija i vizija

02.03.2010 | Aktuelnosti

U intervjuu ODBRANI povodom Dana VMA, načelnik general-major dr Miodrag Jevtić ističe da je čitav jedan medicinski grad smešten unutar VMA, i u njemu je sve što savremena medicina može da poželi: služba lečenja, obrazovni proces, naučnoistraživački rad, mala fabrika lekova koja proizvodi sve infuzione rastvore za naše potrebe, kao i rastvore za specifične potrebe transplantacionog programa.

Detaljnije

208.jpg

PRESS: VMA je otvoren za celu Srbiju

01.03.2010 | Aktuelnosti

Vojnomedicinska akademija u Beogradu sutra proslavlja 166 godina postojanja, sa rezultatima koji su je postavili u sam vrh svetske medicine! Načelnik VMA general-major dr Miodrag Jevtić u intervju za Press govori o izazovima kroz koje je prošla ova eminentna zdravstvena ustanova i o planovima za budućnost.

Detaljnije

209.jpg

POLITIKA: Savremena medicina pod jednim krovom

28.02.2010 | Aktuelnosti

Vojnomedicinska akademija, koju mnogi smatraju „kućom poslednje nade” za izlečenje, obeležiće u utorak 166. godišnjicu postojanja.

Detaljnije

210.jpg

TANJUG: VMA brend vojske i države

26.02.2010 | Aktuelnosti

Načelnik Vojnomedicinske akademije (VMA), general-major prof. dr Miodrag Jevtić izjavio je za agenciju Tanjug da će se ta ustanova i ubuduće maksimalno angažovati da opravda epitet koji ponosno nosi – brend naše vojske i države.

Detaljnije

211.jpg

Naučni skup o dr Mihajilu Miki Markoviću

19.02.2010 | Aktuelnosti

VMA i Akademija medicinskih nauka Srpskog lekarskog društva organizovali su naučni skup posvećen životu i delu dr Mihajila Mike Markovića, načelnika saniteta srpske vojske, rodonačelnika sanitetske taktike, predsednika Srpskog lekarskog društav i Društva za brigu o narodnom zdravlju.

Detaljnije

212.jpg

U susret Sretenju: ostvareni rezultati kao podsticaj za dalje uspehe

13.02.2010 | Aktuelnosti

Svečanom sednicom vojnog kolektiva VMA u našoj ustanovi obeležen je 15.februar - Dan državnosti i Dan Vojske Srbije. Pored najodgovornijih rukovodilaca i mnogobrojnih pripadnika VMA, obeležavanju su prisustvovali i visoki zvaničnici Srpske pravoslavne crkve, Skupštine grada Beograda i brojnih institucija od nacionalnog, javnog i kulturnog značaja sa kojima VMA ostvaruje uspešnu saradnju.

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas