Poliklinika
Poliklinika VMA oformljena je kao odgovor na potrebe efikasnijeg, racionalnijeg i kvalitetnijeg lečenja vojnih i civilnih osiguranika iz Republike Srbije i inostranstva.
 
Polikliniku čine specijalistički kabineti u kojima pacijenti svakodnevno mogu da dobiju usluge iz 25 specijalnosti i supspecijalnosti:
  • interna medicina (kardiologija, nefrologija, reumatologija, gastroenterologija, hematologija, pulmologija, endokrinologija, fizikalna medicina i rehabilitacija)
  • hirurgija (opšta, vaskularna, ortopedija, traumatologija, neurohirurgija, maksilofacijalna, plastična, grudna, kardijalna, urologija, ORL i oftalmologija)
  • neurologija, psihijatrija, psihologija, defektologija, kožne i polne bolesti, dečje bolesti i ginekologija, infektivne bolesti, stomatologija.
Za vojne osiguranike i civilna lica sa uputom, Poliklinika je otvorena svakog radnog dana od 07.30 do 15.00 časova. Za civilna lica koja pregled obavljaju na sopstveni zahtev i sama snose troškove lečenja, Poliklinika radi od ponedeljka do četvrtka od 15.30 do 19.30 časova.
 
Kontakt
Centrala VMA: 011 266 11 22, 266 27 55
Načelnik Poliklinike: pukovnik dr sc med Rade Prelević, urolog
Broj kabineta načelnika: 011 266 23 97

Verzija za štampu

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas