Dermatolozi april 2013.jpeg

22.04.2013 | Дерматолошка онкологија

Састанак Дерматовенеролошке секције Српског лекарског друштва са темом дерматолошке онкологије у организацији Клинике за кожне и полне болести Војномедицинске академије одржан је на ВМА.

Delegacija_Rusije.jpg

18.04.2013 | Велики потенцијал за сарадњу са Русијом

Трочлана делегација Војног здравства Министарства одбране Руске Федерације и Војномедицинске академије Санкт Петерсбург, предвођена пуковником проф. др Александром Николајевичем Гребењуком посетила је Војномедицинску академију.

ESPEN_VMA.jpg

17.04.2013 | О клиничкој исхрани у Солуну

Лекари из Клинике за општу хирургију Војномедицинске акдемије учествовали су у раду 9. школе Клиничке нутриције Европског удружења за клиничку исхрану - ЕСПЕН, 1. конгреса Клиничке исхране Грчке, као и 5. интернационалне конференције у оквиру европског пројекта „Борба против глади“ (Fight against malnutrition) у периоду од 12. до 14. априла 2013.године у Солуну, Грчка.

Delegacija_vojnog_zdravstva_u_Spaniji.jpg

15.04.2013 | Делегација војног здравства у Шпанији

Начелник Управе за војно здравство бригадни генерал проф. др Зоран Поповић боравио је у радној посети Генералној здраственој инспекцији одбране Министарства одбране Краљевине Шпаније, током које је обишао Централну војну болницу и пољску војну болницу Копнене војске Оружаних снага Шпаније.

Fizikalna april 2013.jpg

12.04.2013 | Едукација рехабилитационог тима

Курс под називом "Сигурност у рехабилитационој пракси и ризици болничке неге" у организацији Клинике за физикалну медицину и рехабилитацију Војномедицинске академије и Друштва медицинских сестара - техничара у рехабилитацији и реуматологији Србије одржан је на ВМА.

neurohirurgija april 2013.jpg

12.04.2013 | Постоперативне неурохируршке компликације

Састанак Неурохируршке секције Српског лекарског друштва у организацији Клинике за неурохирургију Војномедицинске академије одржан је на ВМА.

Plasticna april 2013.jpg

08.04.2013 | Савремено лечење карцинома дојке

Симпозијум о савременим принципима лечења карцинома дојке у организацији Клинике за пластичну хирургију и опекотине ВМА одржан је на Војномедицинској академији.

zuo norveska.jpg

04.04.2013 | Са Норвешком о даљој сарадњи

Заједнички управни одбор за војномедицинску сарадњу Републике Србије и Краљевине Норвешке одржао је редовне годишње консултације на Војномедицинској академији у Београду.

ORL.jpg

01.04.2013 | Гломус тумори главе и врата

Стручни скуп оториноларинголошке секције Српског лекарског друштва у организацији Клинике за оториноларингологију ВМА под називом "Гломус тумори главе и врата" одржан је на Војномедицинској академији.

Libija mart 2013.jpg

29.03.2013 | Војномедицинска сарадња са Либијом

Начелник Војномедицинске академије бригадни генерал проф. др Маријан Новаковић примио је заменика министра одбране Либије Калида Мохамеда Алшарефа (Khalid Mohamed Alsharef) данас, 29. марта 2013. године на Војномедицинској академији.

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас