503.jpg

31.10.2017 | ВМА на јесењем Фестивалу здравља

Војномедицинска академија учествоваће на јесењем Фестивалу здравља који ће под слоганом "Храбро по здравље" бити одржан од 2. до 3. новембра 2017. године у Дому Војске Србије у Београду (Браће Југовић 19).

30102017.jpg

30.10.2017 | Симпозијум нефролошких сестара на ВМА

Симпозијум за медицинске техничаре из области савремене клиничке нефрологије, дијализе и трансплантације у организацији Клинике за нефрологију Војномедицинске академије, одржан је на ВМА.

503.jpg

24.10.2017 | Припадници ВМА на конгресу кардиоваскуларних хирурга Србије

Лекари Клинике за васкуларну и ендоваскуларну хирургију Војномедицинске академије на челу са начелником Клинике пуковником проф. др Александром Томићем учествовали су на VIII конгресу кардиоваскуларних хирурга Србије.

Slovenija102017.jpg

23.10.2017 | О лечењу хроничних рана са словеначким лекарима

Здравствени радници из Републике Словеније у циљу размене искуства из области лечења хроничних рана боравили су у стручној посети Војномедицинској академији.

Ambasador Koreje posetio Vojnomedicinsku akademiju.JPG

20.10.2017 | Амбасадор Кореје посетио Војномедицинску академију

Амбасадор Републике Кореје у Београду Деђонг Ју (Dae Jong Yoo) са сарадницима посетио је Војномедицинску академију у циљу упознавања са организацијом, радом и међународним активностима ове установе.

Završen međunarodni kurs vojne medicine.JPG

20.10.2017 | Завршен међународни курс војне медицине

Свечана додела сертификата поводом завршетка међународног курса намењеног припадницима санитетских одељења Министарства одбране и Војске Србије у организацији мобилног тима NATO центра за изузетност у области војне медицине из Будимпеште, Република Мађарска, одржана је на Војномедицинској академији.

Studenti iz Evrope.jpg

18.10.2017 | Традиционална посета студената из Европе

Ученице завршних разреда струковних медицинских школа из Шпаније и Швајцарске боравиле су у посети Војномедицинској академији као наставној бази Европске мреже високих школа за образовање медицинских сестара (European Nursing Module Network - ENM).

Radioloska dijagnostika.jpg

16.10.2017 | Предавања из области радиолошке дијагностике

Два предавања на тему магнетно-резонантне (МР) ентерографије у организацији Института за радиологију Војномедицинске академије и Удружења радиолошких техничара и техничара нуклеарне медицине Србије, одржана су на ВМА.

Shanghai.jpg

13.10.2017 | Наставак сарадње у области традиционалне кинеске медицине

Трочлана делегација Универзитета традиционалне кинеске медицине из Шангаја, Народна Република Кина на челу са директором Сју Ђиангуангом, посетила је Војномедицинску академију.

Dermatolozi VMA u Makedoniji.jpg

11.10.2017 | Дерматолози ВМА на конгресу у Македонији

Дерматолози Војномедицинске академије предвођени начелницом Клинике за кожне и полне болести ВМА проф. др Лидијом Кандолф Секуловић, учествовали су на Шестом конгресу дерматовенеролога Македоније одржаном од 27. до 30. септембра 2017. године у Охриду.

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас