prevencija_hiv-aids1.JPG

23.10.2012 | Edukacija pripadnika Garde Vojske Srbije o prevenciji i kontroli HIV/AIDS-a u vojnoj populaciji

Predavanje na temu "Prevencija i kontrola HIV/AIDS-a u vojnoj populaciji" pripadnicima Garde i Komande za obuku Vojske Srbije održano je u Beogradu. Edukaciju su izveli pripadnici VMA: prof. dr Vesna Šuljagić, načelnica Odseka za prevenciju i kontrolu bolničkih infekcija i major dr Željko Jadranin, iz Instituta za epidemiologiju.

suportivna terapija.jpg

19.10.2012 | Simpozijum o suportivnoj terapiji

Simpozijum posvećen suportivnoj terapiji u organizaciji Klinike za hematologiju VMA održan je na Vojnomedicinskoj akademiji.

OPCW.jpg

19.10.2012 | Predstavnik OPCW na VMA

Zamenik generalnog direktora Organizacije za zabranu hemijskog oružja (Organization for the prohibition of chemical weapons / OPCW) Grejs Amal Asirvatam (Grace Ammal Asirwatham) posetila je danas Vojnomedicinsku akademiju.

saradnja sa Indonezijom.jpg

18.10.2012 | Saradnja sa Indonezijom

Izaslanik odbrane Republike Indonezije u Beogradu, pukovnik Berman Sitanganga posetio je danas Vojnomedicinsku akademiju.

Simpozijum o malignitetima gastrointestinalnog trakta.jpg

17.10.2012 | Simpozijum o malignitetima gastrointestinalnog trakta

Simpozijum posvećen lečenju karcinoma želuca i metastatskog kolorektalnog karcinoma u organizaciji Klinike za opštu hirurgiju i Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju VMA održan je 16. oktobra 2012. godine na Vojnomedicinskoj akademiji.

Simpozijum radiolozi.jpg

16.10.2012 | O radioterapiji malignih i benignih tumora

Simpozijum Instituta za radiologiju Vojnomedicinske akademije i Sekcije za radioterapiju Srpskog lekarskog društva "Savremena radioterapija malignih i benignih tumora" održan je na VMA.

KME_Biohemija.jpg

15.10.2012 | O srčanoj insuficijenciji, biomarkerima i terapiji na VMA

Kurs kontinuirane medicinske edukacije „Srčana insuficijencija: biomarkeri i terapija“ u organizaciji Instituta za medicinsku biohemiju VMA održan je u subotu, 13. oktobra 2012. godine na Vojnomedicinskoj akademiji.

503.jpg

10.10.2012 | Simpozijum Instituta za radiologiju VMA

Simpozijum „Savremena radioterapija malignih i benignih tumora“ u organizaciji Instituta za radiologiju Vojnomedicinske akademije i Sekcije za radioterapiju Srpskog lekarskog društva biće održan 13. oktobra 2012. godine u Sali Nastavno-naučnog veća VMA.

Anglo-srpski dani.jpg

09.10.2012 | Održani "Anglo-srpski dani anestezije"

Stručni skup anesteziologa Velike Britanije i Srbije "Anglo-srpski dani anestezije" održan je od 4. do 6. oktobra 2012. godine u Beogradu.

Specijalizanti_VMA.jpg

08.10.2012 | Primljeni novi specijalizanti na VMA

Načelnik Vojnomedicinske akademije brigadni general prof. dr Marijan Novaković primio je danas mlade lekare koji u 2012. godini počinju specijalizaciju na Vojnomedicinskoj akademiji.

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas