503.jpg

19.11.2012 | Međunarodni kurs radioterapije na VMA

Kurs "Primena ortovoltažne radioterapije u lečenju malignih i benignih bolesti i značaj kontrole kvaliteta u radioterapiji" u organizaciji Instituta za radiologiju Vojnomedicinske akademije i Srpskog udruženja radioterapijskih tehničara održan je 17. i 18. novembra 2012. godine na Vojnomedicinskoj akademiji.

hirurgija_uzivo_na_VMA.jpg

15.11.2012 | Hirurgija uživo na VMA

Pretkongresni kurs sa hirurgijom uživo, organizovan u okviru 6. sastanka Međunarodnog društva za endoskopsku hirurgiju kila (International Endohernia Society - IEHS), održan je danas na Vojnomedicinskoj akademiji.

donacija_SAD.jpg

07.11.2012 | Donacija SAD za prevenciju i kontrolu HIV/AIDS-a u Vojsci Srbije

Protokol o donaciji za relizaciju programa DHAPP (DoD HIV/AIDS Prevention Program) za prevencije i kontrole HIV/AIDS-a u Vojsci Srbije potpisan je danas na Vojnomedicinskoj akademiji, a ujedno je obavljena i primopredaja donirane opreme.

delegacija_Indonezije.jpg

07.11.2012 | Parlamentarna delegacija Indonezije na VMA

Poslanička grupa "Prijateljstva Indonezija-Srbija" Narodnog predstavničkog veća Republike Indonezije, koja boravi u zvaničnoj poseti Narodnoj skupštini Republike Srbije, posetila je danas Vojnomedicinsku akademiju.

promocija_knjige_prof_dr_Stosic.jpg

06.11.2012 | Promocija knjige "Vaskularne anomalije glave i vrata"

Promocija knjige "Vaskularne anomalije glave i vrata" načelnika Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju Vojnomedicinske akademije prof. dr Srboljuba Stošića i saradnika održana je na VMA.

prof.dr_Ljiljana_Tukic.jpg

02.11.2012 | O transplantaciji matičnih ćelija hematopoeze

Simpozijum posvećen novitetima iz oblasti transplantacije matičnih ćelija u organizaciji Klinike za hematologiju Vojnomedicinske akademije održan je danas na VMA.

Nastavak saradnje sa Makedonijom.jpg

02.11.2012 | Nastavak saradnje sa Makedonijom

Radna grupa Ministarstva odbrane Republike Makedonije, koju je primio načelnik Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad VMA pukovnik prof. dr Predrag Romić posetila je Vojnomedicinsku akademiju.

Preventiva_26102012.jpg

26.10.2012 | Jubilej preventivne medicine na VMA

Svečana proslava jubileja Sektora za preventivnu medicinu VMA, u okviru koje je organizovan simpozijum „80 godina preventivno-medicinske zaštite u Vojsci Srbije“ održana je danas, 26. oktobra 2012. godine na Vojnomedicinskoj akademiji.

Predstavnici_Univerziteta_odbrane_Bugarske_na_VMA_1.jpg

25.10.2012 | Predstavnici Univerziteta odbrane Bugarske na VMA

Četvoročlana radna grupa Univerziteta odbrane "Vasil Levski" i Vojne akademije "G.S. Rakovski" iz Bugarske, predvođena zamenikom načelnika Vojne akademije pukovnikom dr Ljubomirom Cvetkovim Simeonovim, posetila je Vojnomedicinsku akademiju.

503.jpg

24.10.2012 | Kurs Međunarodno humanitarno pravo

Kurs kontinuirane edukacije "Međunarodno humanitarno pravo" u organizaciji Trening centra sanitetske službe Sektora za školovanje i naučnoistraživački rad Vojnomedicinske akademije biće održan 5. novembra 2012. godine na VMA.

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas