Veliko_interesovanje_za_stručne_posete_studenata_iz_Evrope_VMA.jpg

08.05.2015 | Veliko interesovanje za stručne posete studenata iz Evrope VMA

Studenti visoko strukovnih škola za medicinske sestre iz Velike Britanije boravili su u poseti Vojnomedicinskoj akademiji od 5. do 8. maja 2015. godine.

Obeležen Svetski dan borbe protiv astme.jpg

07.05.2015 | Obeležen Svetski dan borbe protiv astme

Povodom Svetskog dana borbe protiv astme, Klinika za pulmologiju Vojnomedicinske akademije organizovala je konsultativne razgovore za zainteresovane građane u holu Specijalističke poliklinike Vojnomedicinske akademije.

Primopredaja donacije Hemofarma Vojnomedicinskoj  akademiji.jpg

07.05.2015 | Primopredaja donacije Hemofarma Vojnomedicinskoj akademiji

Primopredaja najmodernijeg video laringoskopa Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju VMA, koji je donacija Hemofarm fondacije, obavljena je danas na Vojnomedicinskoj akademiji.

nacelnik_Generalstaba_Armije_Republike_Makedonije_na_VMA.jpg

06.05.2015 | Načelnik Generalštaba Armije Republike Makedonije na VMA

Delegacija Generalštaba Armije Republike Makedonije na čelu sa načelnikom general-potpukovnikom Gorančom Koteskim, koja boravi u poseti Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije, posetila je danas Vojnomedicinsku akademiju.

503.jpg

05.05.2015 | Primopredaja donacije Hemofarma Vojnomedicinskoj akademiji

Primopredaja najmodernijeg video laringoskopa Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju VMA, koji je donacija Hemofarm fondacije, biće obavljena u četvrtak, 7. maja 2015. godine sa početkom u 11.00 časova na VMA.

503.jpg

05.05.2015 | Najava kursa o eboli

Kontinuirana medicinska edukacija pod nazivom “Epidemija ebole - regionalni problem koji je prerastao u globalnu pretnju“ u organizaciji Instituta za epidemiologiju Sektora za preventivnu medicinu Vojnomedicinske akademije

O zigomatičnim implantatima.jpg

04.05.2015 | O zigomatičnim implantatima

Predavanje profesorke dr Šantal Malevez (Chantal Malevez) specijaliste maksilofacijalne hirurgije i počasnog profesora Medicinskog fakulteta Univerziteta u Briselu o zigomatičnim implantatima održano je na Vojnomedicinskoj akademiji.

Dekan Mf VMA.JPG

30.04.2015 | Novi dekan Medicinskog fakulteta VMA

Primopredaja dužnosti dekana Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije Univerziteta odbrane u Beogradu obavljena je danas na Vojnomedicinskoj akademiji.

503.jpg

29.04.2015 | Vesti sa urologije

Ugradnja veštačkog sfinktera pacijentu sa nekontrolisanim mokrenjem (Incontinentio urinae) koje je nastalo kao posledica preloma karlice uspešno je obavljena na Vojnomedicinskoj akademiji.

Saradnja sa Azerbejdžanom.jpg

29.04.2015 | Saradnja sa Azerbejdžanom

Predstavnik vojnog zdravstva Oružanih snaga Azerbejdžana major dr Ramil Ahmadov, koji boravi u poseti Upravi za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane Republike Srbije, posetio je Vojnomedicinsku akademiju.

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas