299.jpg

Ministar odbrane Kipra u VMA

17.06.2009 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

Ministar odbrane Republike Kipar gospodin Kostas Papakostas, koji boravi u višednevnoj poseti našoj zemlji na poziv ministra odbrane Srbije, gospodina Dragan Šutanovca, posetio je VMA.

Detaljnije

300.jpg

Jubilej Klinike za urgentnu i kliničku toksikologiju VMA

17.06.2009 | Aktuelnosti

Četrdeset i pet godina postojanja i rada Klinike za urgentnu i kliničku toksikologiju VMA svečano je obeleženo u amfiteatru VMA u prisustvu najodgovornijih predstavnika i velikog broja pripadnika VMA na čelu sa načelnikom, general-majorom prof.dr Miodragom Jevtićem.

Detaljnije

301.jpg

Diplomiranim lekarima obezbedićemo posao i usavršavanje

14.06.2009 | Aktuelnosti

Vojnomedicinska akademija će po prvi put početi sa školovanjem vojnih lekara koji će moći da odgovore na sve izazove i specifičnosti vojne organizacije, a u prvoj generaciji studenata biće upisano 16 mladića i četiri devojke.

Detaljnije

302.jpg

Prvi fakultet za vojne lekare

13.06.2009 | Intervjui

Od nove školske godine 20 studenata medicine školovaće se na Visokoj školi Vojnomedicinske akademije (VMA) za potrebe sistema odbrane Srbije.

Detaljnije

303.jpg

Načelnik Generalštaba Austrije u poseti VMA

12.06.2009 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

U okviru zvanične višednevne posete Republici Srbiji, načelnik Generalštaba Oružanih snaga Austrije, general Edmund Entaher sa saradnicima, posetio je danas VMA i sa rukovodstvom naše institucije, u prisustvu brigadnog generala Milana Mojsilovića, razgovarao o mogućnositma daljeg unapređenja saradnje dve vojske u oblasti saniteta.

Detaljnije

304.jpg

Obeležena slava paraklisa VMA

11.06.2009 | Aktuelnosti

Svečanom liturgijom, u prisustvu velikog broja zaposlenih i pacijenata , predstavnika Vojske Srbije, Ministarstva vera, javnog života i vernika, obeležen je praznik Svetog Luke, arhiepiskopa simferopoljskog i krimskog, hirurga, iscelitelja, slikara, svetitelja i jerarha kome je i posvećen nedavno otvoreni paraklis na Vojnomedicinskoj akademiji .

Detaljnije

305.jpg

Vojni stomatolozi dobili licence za rad

10.06.2009 | Aktuelnosti

Stomatolozima zaposlenim u sistemu odbrane danas su u Vojnomedicinskoj akademiji svečano uručene licence za rad.

Detaljnije

306.jpg

Konkurs za prijem prve klase studenata na VMA

09.06.2009 | Aktuelnosti

Visoka škola Vojnomedicinske akademije raspisala je danas konkurs za upis studenata u prvu godinu integrisanih akademskih studija za doktora medicine. Za potrebe sistema odbrane, u školskoj 2009/2010. godini, biće upisano 16 studenata i četiri studentkinje.

Detaljnije

307.jpg

VMA na sajmu „Partner 2009“

06.06.2009 | Aktuelnosti

U okviru Četvrtog sajma naoružanja i vojne opreme „Partner 2009“ koji je pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane Republike Srbije održan od 2. do 6.juna u Beogradu, Vojnomedicinska akademija je pod sloganom „VMA-u službi zdravlja i otadžbine“ predstavila svoja dostignuća i mogućnosti.

Detaljnije

308.jpg

Srbija i Velika Britanija:uspešna vojnomedicinska saradnja

05.06.2009 | Aktuelnosti, Međunarodna saradnja

U okviru višednevne posete Sanitetskoj službi Ministarstva odbrane Srbije, Vojnomedicinsku akademiju posetio je kontraadmiral Filip Rafaeli, generalni inspektor Sanitetske službe oružanih snaga Velike Britanije.

Detaljnije

 

Pretraga

A+ A-
Lekarski saveti

Važniji linkovi

Pratite nas