Kvantna 2016-1.jpg

19.09.2016 | Семинар о биорезонантној медицини одржан на ВМА

Дводневни семинар о дијагностици и терапији у области биорезонантне медицине у организацији Тренинг центра санитетске службе Војномедицинске академије и Удружења за промоцију и развој квантне медицине - Quanttes одржан је на ВМА.

Kongres reumatologa 2016.jpg

19.09.2016 | Активно учешће припадника ВМА на конгресу реуматолога

Стручни тим Клинике за реуматологију Војномедицинске академије активно је учествовао у раду конгреса Удружења реуматолога Србије и Удружења оболелих од реуматских болести одржаном од 14. до 17. септембра 2016. године на Копаонику.

Oftalmohirurgija.jpg

16.09.2016 | Шести међународни симпозијум из офталмохирургије на ВМА

Традиционални симпозијум са међународним учешћем "Савремени трендови у офталмохирургији" данас је одржан на Војномедицинској академији.

ZMA.jpg

16.09.2016 | Анализа заједничког медицинског ангажовања припадника МО и ВС и Националне гарде Охаја

На Војномедицинског академији данас је одржана анализа на којој су изнете оцене и утисци о заједничком медицинском ангажовању припадника Министарства одбране, Војске Србије и Националне гарде Охаја на територији Пчињског управног округа.

503.jpg

14.09.2016 | VI међународни симпозијум офталмохирургије на ВМА

Традиционални симпозијум са међународним учешћем "Савремени трендови у офталмохирургији" у организацији Клинике за очне болести ВМА, Удружења за катаракту и рефрактивну хирургију Србије и Витреоретиналног удружења Србије биће одржан 16. септембра 2016. године на Војномедицинској академији.

503.jpg

12.09.2016 | Предавања о биорезонантној медицини на ВМА

Семинар о квантној медицини у организацији Удружења за промоцију и развој квантне медицине Quanttes и Тренинг центра санитетске службе Војномедицинске академије, биће одржан 16. и 17. септембра 2016. године у сали Наставно-научног већа ВМА.

Nacelnik_Generalstaba_Angole1.JPG

12.09.2016 | Начелник Генералштаба Анголе посетио ВМА

У оквиру званичне посете делегације Републике Анголе, начелник Генералштаба Оружаних снага Републике Анголе генерал Жералд Сашипенго Нунда са делегацијом посетио је Војномедицинску академију у Београду.

MMucibabic.jpg

12.09.2016 | Предавање о узрочнику настанка Паркинсонове болести

Предавање Марије Мучибабић, докторанда Института за физику Универзитета у Лајдену, Холандија о агрегацији протеина у раној фази настанка Паркинсонове болести у организацији Клинике за неурологију ВМА, одржано је на Војномедицинској академији.

Promovisani najmlađi oficiri Vojske Srbije.jpg

10.09.2016 | Промовисани најмлађи официри Војске Србије

Најмлађи потпоручници Војске Србије промовисани су данас на свечаној церемонији испред Дома Народне скупштине. Прве официрске чинове понело је 158 кадета и кадеткиња 137. класе Војне академије и њих 29 из 2. класе Медицинског факултета Војномедицинске академије.

2.klasa MF.JPG

09.09.2016 | Свечаност поводом доделе диплома Другој класи Медицинског факултета ВМА

На Војномедицинској академији данас су додељене дипломе интегрисаних студија медицине Другој класи Медицинског факултета ВМА Универзитета одбране у Београду.

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас