ABHO062018.jpg

Посета представника руске војске

29.06.2018

Делегација Оружаних снага Руске Федерације, на челу са замеником начелника Управе за АБХО Руске Федерације, генерал-мајором Кикотом Сергејем Григоријевичем, а која је у посети Команди за обуку Генералштаба Војске Србије, посетила је Војномедицинску академију и обишла Национални центар за контролу тровања ВМА.

Детаљније

Nastavnici_Slo.jpg

Наставници из Словеније у посети ВМА

28.06.2018

Наставници средње медицинске школе из Мурске Соботе, Република Словенија боравили су у посети Војномедицинској академији.

Детаљније

BiH_psiholozi.jpg

Сарадња са војним психолозима Босне и Херцеговине

22.06.2018

Шесточлана делегација у саставу војних психолога Оружаних снага Босне и Херцеговине и припадница Међународне организације за миграције, посетила је Војномедицинску академију.

Детаљније

503.jpg

Сарадња са војним здравством Арапске Републике Египат

13.06.2018

Делегација Управе за војно здравство у саставу начелника Управе за војно здравство пуковника др сц. мед. Угљеше Јовичића, заменика начелника ВМА пуковника проф. др Драгана Динчића и мајора др Бојана Ковача из Клинике за очне болести ВМА, посетила је Управу за војно здравство Арапске Републике Египат.

Детаљније

Neurolozi_VMA_medjunarodna_saradnja.jpg

Учешће неуролога ВМА на међународним скуповима

12.06.2018

Неуролози Војномедицинске академије активно су учествовали у раду два међународна неуролошка скупа - Adriatic Neurology форуму одржаном од 23. до 27. маја 2018. године у Барију, Италија и Интердисциплинарном састанку неуролога, кардиолога и физијатара одржаном од 31. маја до 3. јуна у Игалу, Црна Гора.

Детаљније

23_bkvm_open.jpg

Добри утисци са конгреса Балканског комитета војне медицине

18.05.2018

Делегација војног санитета Републике Србије предвођена заступником начелника ВМА пуковником проф. др Мирославом Вукосављевићем, учествовала је у раду 23. конгреса Балканског комитета војне медицине (БКВМ) одржаног од 11. до 14. маја 2018. године у Анталији, Република Турска.

Детаљније

Delegacija_Indije2018.jpg

Потенцијал војносанитетске сарадње са Индијом

17.05.2018

Делегација Министарства одбране Републике Индије, коју је предводио помоћник државног секретара Шри Барун Митра посетила је Војномедицинску академију у оквиру посете Министарству одбране Републике Србије.

Детаљније

TKM042018.jpg

Сарадња у области традиционалне кинеске медицине

25.04.2018

Делегација Универзитета за традиционалну кинеску медицину из провинције Шанчи, Народна Република Кина боравила је у посети Војномедицинској академији.

Детаљније

Gimnazija_Svedska.jpg

Гимназијалци из Шведске посетили ВМА

20.04.2018

Ученици и професори стручне гимназије која школује и медицински кадар из Вестеруаса, Краљевина Шведска посетили су Војномедицинску академију у оквиру пројекта међународне размене студената и професора - SWERBIA.

Детаљније

UVZ_Madjarska.jpg

Сарадња Војног здравства са Републиком Мађарском

19.04.2018

Начелник Управе за војно здравство пуковник др сци мед. Угљеша Јовичић са сарадницима боравио је у службеној посети Управи за војно здравство и НАТО центру изузетности у области војне медицине MilMedCOE у Будимпешти, Република Мађарска.

Детаљније

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас