VMA_ECCO_2018.jpg

Признање за научни рад гастроентеролога ВМА

20.03.2018

Лекари ВМА предвођени начелником Одељења за гастроентерологију Клинике за гастроентерологију и хепатологију ВMA проф. др Дином Тарабаром, учествовали су на 13. конгресу Европског удружења за лечење улцерозног колитиса и Кронове болести.

Детаљније

Studentska poseta VMA 13032018.jpg

Традиционална студентска посета ВМА

13.03.2018

Деветоро студената завршних година високих струковних медицинских школа из Шпаније, Шведске и Белгије боравило је у седмодневној посети Војномедицинској академији у оквиру традиционалне међународне размене студената.

Детаљније

42BKVM.jpg

Састанак делегата БКВМ у ВМА

12.03.2018

42 претконгресни састанак Балканског комитета војне медицине (БКВМ) одржан је од 7. до 9. марта 2018. у Војномедицинској академији.

Детаљније

Simpozijum_o_hirurgiji_stopala_na_VMA.jpg

Симпозијум о хирургији стопала одржан на ВМА

07.03.2018

Симпозијум са међународним учешћем у организацији Српског удружења за хирургију стопала и скочног зглоба, Српског лекарског друштва и Клинике за ортопедску хирургију и трауматологију Војномедицинске академије, одржан је на ВМА.

Детаљније

503.jpg

Научна трибина посвећена лику и делу генерала Војводића

26.02.2018

Начелник Групе неуропсихијатријских клиника Војномедицинске академије пуковник прoф. др Рaнко Рaичeвић одржао је предавање на научној трибини Црногорске академије наука и умјетности (ЦАНУ).

Детаљније

DHAPP 2017.jpg

Наставак сарадње САД и ВМА у превенцији ХИВ/АИДС

01.12.2017

Државни секретар Министарства одбране Бојан Јоцић и амбасадор Сједињених Америчких Држава у Београду његова екселенција Кајл Скат, присуствовали су данас потписивању анекса протокола о донацији у оквиру Програма за превенцију и контролу ХИВ/АИДС Министарства одбране САД на Војномедицинској академији.

Детаљније

42nd_ICMM_Congress.jpg

Делегација ВМА на светском конгресу војне медицине

29.11.2017

Делегација Управе за војно здравство Министарства одбране у саставу заступника начелника Војномедицинске академије пуковника проф. др Мирослава Вукосављевића и начелнице Националног центра за контролу тровања ВМА проф. др Славице Вучинић, учествовала је на 42. светском конгресу војне медицине.

Детаљније

NC GS OS Rumunije.jpg

Начелник Генералштаба ОС Румуније на ВМА

09.11.2017

Начелник Генералштаба Оружаних снага Румуније генерал Николае-Јонел Ћиука, који са делегацијом борави у посети Министарству одбране и Војсци Србије, посетио је Војномедицинску академију.

Детаљније

Slovenija102017.jpg

О лечењу хроничних рана са словеначким лекарима

23.10.2017

Здравствени радници из Републике Словеније у циљу размене искуства из области лечења хроничних рана боравили су у стручној посети Војномедицинској академији.

Детаљније

Ambasador Koreje posetio Vojnomedicinsku akademiju.JPG

Амбасадор Кореје посетио Војномедицинску академију

20.10.2017

Амбасадор Републике Кореје у Београду Деђонг Ју (Dae Jong Yoo) са сарадницима посетио је Војномедицинску академију у циљу упознавања са организацијом, радом и међународним активностима ове установе.

Детаљније

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас