Ratna hirurgija Austrija.jpg

"Ратна хирургија и токсикологија" за представнике аустријског војног санитета

21.09.2016

Дводневни семинар на тему "Ратна хирургија и токсикологија", који је организован за представнике војног санитета Оружаних снага Аустрије, завршен је данас на Војномедицинској академији.

Детаљније

ZMA.jpg

Анализа заједничког медицинског ангажовања припадника МО и ВС и Националне гарде Охаја

16.09.2016

На Војномедицинског академији данас је одржана анализа на којој су изнете оцене и утисци о заједничком медицинском ангажовању припадника Министарства одбране, Војске Србије и Националне гарде Охаја на територији Пчињског управног округа.

Детаљније

Nacelnik_Generalstaba_Angole1.JPG

Начелник Генералштаба Анголе посетио ВМА

12.09.2016

У оквиру званичне посете делегације Републике Анголе, начелник Генералштаба Оружаних снага Републике Анголе генерал Жералд Сашипенго Нунда са делегацијом посетио је Војномедицинску академију у Београду.

Детаљније

Delegacija BiH.JPG

Начелник Заједничког штаба Оружаних снага БиХ посетио ВМА

07.09.2016

Заменик начелника Војномедицинске академије пуковник проф. др Драган Динчић састао се данас са начелником Заједничког штаба Оружаних снага Босне и Херцеговине генерал-пуковником Антом Јелечом.

Детаљније

SnSl_Angola1.jpg

Сарадња у области војне медицине са Анголом

05.09.2016

Заменик начелника Санитетске службе Оружаних снага Анголе бригадни генерал Хозе Белхиор Да Силва, у оквиру посете Управи за војно здравство Министарства одбране, посетио је и Војномедицинску академију.

Детаљније

503.jpg

Почиње заједничко медицинско ангажовање у општинама Прешево и Бујановац

03.09.2016

Хуманитарна асистенција мешовитих медицинских тимова Војскe Србије и Националнe гарде Охаја почиње у уторак, 6. септембра, на територији Пчињског управног округа.

Детаљније

Kineska delegacija.jpg

Кинеска делегација на ВМА

02.09.2016

Шесточлана делегација Народноослободилачке армије Кине на челу са начелником Одељења за командовање Академије за хемијску одбрану старијим пуковником Ванг Шишенгом посетила је Војномедицинску академију.

Детаљније

Ceski studenti na MF VMA.jpg

Чешки студенти у посети ВМА

29.08.2016

Студенти четврте и пете године Факултета медицинских наука Универзитета одбране Чешке Републике боравили су у посети Војномедицинској академији и Медицинском факултету ВМА Универзитета одбране у Београду.

Детаљније

12082016 ch2.jpg

Делегација кинеског војног здравства у посети Србији

12.08.2016

Државни секретар Ненад Нерић састао се данас на Војномедицинској академији са начелником Управе за војно здравство Централне војне комисије Народноослободилачке армије Кине генерал мајором Ли Ђингђијем који предводи шесточлану кинеску делегацију која борави у посети Министарству одбране Србије.

Детаљније

01072016.jpg

Потписани протоколи о донацији Министарства одбране Краљевине Данске

01.07.2016

У организацији Дирекције за европске интеграције и управљање пројектима у посети Министарству одбране Републике Србије боравио је представник Министарства одбране Краљевине Данске Курт Рафсгарт у вези са наставком сарадње на пројектима са Министарством одбране и Војском Србије.

Детаљније

 

Претрага

A+ A-
Лекарски савети

Важнији линкови

Пратите нас